Icoana mare Maica domnului la 3 ani

Afișez singurul rezultat

 • 0 out of 5

  Icoana mare Maica domnului la 3 ani

  30.00 lei

  Icoana mare Maica domnului la 3 ani cu crinul floarea cea nevestejita a fecioriei.30×40 cm

  La sosirea in Templu, Maria a fost intampinata de Arhiereul Zaharia, viitorul tata al Sfantului Ioan Botezatorul. Copila a urcat singura cele 15 trepte, alergand pana la treapta cea mai de sus, uimind pe toata lumea cu puterea si daruirea ei!

  Arhiereul Zaharia a facut un gest uimitor, a luat-o pe Maria si a dus-o in Sfanta Sfintelor, cea mai sfanta camera a templului, in care nu avea voie sa intre decat arhiereul, si acesta o singura data in an si nu fara jertfa.

  Asa cum Sfanta Sfintelor cuprindea cele mai sacre obiecte de cult ale evreilor, care simbolizau legamantul dintre Dumnezeu si Poporul Ales, asa si Fecioara Maria urma sa devina “Sfanta Sfintelor” pentru Fiul lui Dumnezeu, salasul din care a luat trup Dumnezeu Cuvantul, Cel Necuprins si Vesnic urmand a fi cuprins in pantecele ei.

  Fecioara Maria va locui in Templul din Ierusalim timp de 12 ani, urmand scoala de fete in care se invata rugaciunea, ascultarea Cuvantului lui Dumnezeu, dar si numeroase alte activitati practice.

  La implinirea varstei de 15 ani, fetele trebuiau sa paraseasca scoala din Templu; atunci a primit Maria Vestea Cea Buna de la Arhanghelul Gavriil, cum ca ea este aleasa de Domnul pentru a fi mama Fiului lui Dumnezeu, ca din ea se va intrupa Dumnezeu Cuvantul.

  Icoana cu foita din aur.

  Dimensiuni exterioare ale ramei::21cmx18,5cm

  Quick View
X