Candele sare

Afișez toate cele 3 rezultate

 • 0 out of 5

  Candela sare Himalaya

  13.70 lei

  Candela sare Himalaya 0.7-1 kg din cristale de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina cu efecte benefice asupra organismului, culoarea roz-portocalie este naturala datorita oxizilor de fier continuti.

  Originea lor se dateaza de acum 250 milioane de ani

  Quick View
 • 0 out of 5

  Candela sare suport lemn

  21.50 lei

  Candela sare pe suport lemn de stejar,baituit cu suport pastila avand cea mai naturala si mai sanatoasa sursa artificiala de lumina.

  O Candela sare de 1,5-5 kg este suficienta pentru o incapere de 15-25 metri patrati.

  Quick View
 • 0 out of 5

  Lampa cristal de sare Inger

  123.00 lei

  Lampa electrica din cristal de sare Inger realizat din cristale exploatate din mina de sare Khewra, din Pakistan, situata intre Islamabad si Lahore. Acestea isi au originea in timpul preistoric, acum peste 250 milioane de ani.Cristalul de sare cuprinde 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amiotic.Lampile cu cristale de sare sunt poate cele mai naturale si mai sanatoase surse artificiale de lumina. Substantele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afectiuni alergice si astmatice. Au capacitatea de a elimina electrosmogul! Aparatele electronice bombardeaza aerul cu ioni pozitivi, care dauneaza organismului uman. Fumul de tigara are de asemenea un efect distructiv asupra echilibrului electric. Induce stari de oboseala, tulburari de concentrare si de somn. Cristalele emit in mod continuu ioni negativi, care va apara de electrosmog. Din aceasta energie va alimentati in mod continuu. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator) si aerul incarcat pozitiv. O lampa de 2,5-5 kg este suficienta pentru o incapere de 15-25 metri patrati.

  Utilizare: Tulburari de somn si de concentrare – langa pat, in camera copilului, la birou, in timpul studiului. Electrosmog – langa calculator, televizor, peste tot, unde sunt aparate electronice. In timpul masajului, meditatiei, in timpul meselor, la locurile pentru fumat. Pe langa efectul curativ lampile si candelele cu cristale de sare creeaza o atmosfera deosebit de placuta prin lumina lor calda-portocalie.

  Greutare:3105 g

  Quick View
X