Reduceri! Mir de nard de la Jerusalem-SFINTIT Mareste

Mir de nard de la Jerusalem-SFINTIT

Produs nou

Mir de nard de la Jerusalem-SFINTIT

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

lei 7.00

-lei 2.00

lei 9.00

Informatii

Mir de nard de la Jerusalem-SFINTIT

Terapeuţii şi vizionarii sunt de părere că nardul este o plantă cu puteri unice, miraculoase. Datorită aromei deosebite pe care o răspândeşte, floarea de nard, apreciată din cele mai vechi timpuri de japonezi, chinezi, indieni şi de egipteni, ca leac pentru zeci de boli trupeşti, este folosită la prepararea multor sortimente de parfum şi de esenţe naturale.

Desigur, şi MIR-UL de nard are proprietăţi miraculoase: este un excelent antiinflamator, bactericid,  laxativ, antipiretic şi fungicid. Printre altele, cele mai multe soiuri de nard tratează erupţiile de psoriazis şi previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Ungerea tâmplelor cu mir de nard ţine la distanţă oboseala, insomniile şi revigorează tot organismul. În amestec cu uleiul de măsline, leacul preparat din nard este un remediu excelent pentru problemele circulaţiei periferice şi pentru varice. Mai mult, acest balsam stimulează fecunditatea.

În acelaşi timp, pe lângă puterea terapeutică, mir-ul de nard, obţinut din rădăcina plantei, un simbol al creştinismului, este folosită la prepararea Marelui Mir, nelipsit în Taina Mirungerii în ritualul Sfântului Botez. O sticluţă cu ulei de nard, procurată din lăcaşuri religioase, este un dar minunat de sărbători pentru persoanele dragi din viaţa  noastră.  

10 alte produse in aceeasi categorie: