Corector coloana ortopedic negru

Produs nou

Corector coloana ortopedic negru reprezintă o soluție revoluționară pentru o poziție incorectă a coloanei vertebrale

Mai multe detalii

lei 60.00

Informatii

Corector coloana ortopedic negru reprezintă o soluție revoluționară pentru o poziție incorectă a coloanei vertebrale

ARACTERISTICI:

CALITATE PREMIUM: Spre deosebire de alte corectoare de postură existente pe piață, corectorul de postură ORTO 11 este realizat din neopren de calitate superioară, respirabil, nu emană niciun miros și are susținere fermă.

AJUSTABIL: Cu ajutorul benzilor ajustabile, puteți găsi dimensiunea potrivită astfel că umerii vor fi fixați într-o poziție corectă, prevenind cocoașa. Curelele pot fi reglate de la 60 cm pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale umerilor, obținând imediat o postură dreaptă.

CONFORTABIL ȘI FUNCȚIONAL: Fabricat din material respirabil, este confortabil și ușor de utilizat, eliminând disconfortul gâtului și spatelui, fără a sta cu umerii aplecați în fața computerului sau atunci când mergeți.

COMPACT ȘI UȘOR: Ușor de transportat și utilizat, îl puteți folosi în timp ce stați în fața unui computer, conduceți o mașină, prcticând sport sau gospodărind.

UTILIZARE LARGĂ. Poate fi purtat pe deasupra sau sub haine. Este cel mai eficient corector pentru spate recomandat de către medicii kinetoterapeuți, de recuperare medicală și ortopezi în afecțiunile coloanei vertebrale.

UNISEX

 GARANȚIE PE VIAȚĂ: Datorită materialelor de calitate premium din care sunt confecționate, produsele mărcii înregistrate ORTOSAN® beneficiază de garanție pe viață. Garanția pe viață se acordă spumei de memorie.

 

BENEFICII:

CORECTEAZĂ POSTURA ȘI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE CIRCULAȚIA SÂNGELUI: Corectorul începe să vă îmbunătățească postura încă de la prima purtare. O poziție și o postură corectă ajută la ameliorarea durerilor de spate și la reducerea presiunii îmbunătățind astfel și circulația sângelui. Corectorul de postură ORTO 11 vă oferă susținerea spatelui prevenind deformarea coloanei vertebrale. De asemenea, vă permite să vă deplasați liber, fără a vă simți încorsetați, ajutându-vă să scăpați de durerile de spate și să preveniți afecțiunile cauzate de o poziție incorectă.

CORECȚIE COMPLETĂ: Aliniază umerii, coloana vertebrală și partea superioară a spatelui, trăgând umerii în poziție dreaptă.

REDUCE DURERILE DE SPATE , DIN ZONELE LOMBARE ȘI ALE GÂTULUI: Dacă stați în fața unui computer ore întregi și aveți disconfort, dureri de spate, de umeri sau de gât, corectorul de postură vă oferă sprijinul necesar îmbunătățind postura și sănătatea spatelui și a coloanei vertebrale

ÎMPIEDICĂ DEFORMAREA COLOANEI VERTEBRALE

PREVINE SPONDILOZA, CIFOZA, SCOLIOZA – PRIN FAVORIZAREA UNEI POSTURI CORECTE

OFERĂ O SENZAȚIE DE CONFORT MAXIM: Este indicat pentru suportul coloanei vertebrale, reducând presiunea din zona lombară și îmbunătățind postura spatelui.

 

RECOMANDAT PENTRU:

Persoanele care suferă de dureri de spate, dureri lombare, dureri sciatice;

Persoanele care suferă de discopatie lombară, cifoză (cocoașă), lombosciatică, lordoză, stenoză spinală, scolioză.

 

UTILIZARE:

Se recomandă purtarea lui timp de câteva ore pe zi, cu pauze de mișcare și relaxare atunci când sunteți la birou, școală sau activități care vă obligă să stați într-o poziție de contorsiune sau solicitare a mușchilor spatelui și a coloanei vertebrale.

 

ATENȚIE:

A nu se spăla la mașina de spălat. Se recomandă spălarea manuală cu apă rece sau la maxim 40º C, fără detergenți puternici sau înălbitori.

4 alte produse in aceeasi categorie: